Inviter dine kollegaer til PedPuls – sammen bygger vi nettverket!

Hei kjære medlem av PedPuls!

Vi har en oppfordring til deg. Har du tenkt over hvem som utgjør kjernen i et nettverk som PedPuls? Svaret er enkelt: Det er du. Og dine kollegaer. Og deres kollegaer. Med andre ord, hver enkelt av oss!

Vi har opprettet PedPuls for å skape en unik plattform der alle i utdanningssektoren kan komme sammen, dele ideer, diskutere utfordringer, og løfte hverandre opp. Men for at dette skal fungere best mulig, trenger vi mangfoldet, erfaringen, kunnskapen og lidenskapen til så mange som mulig fra sektoren.

Kanskje har du kollegaer som ennå ikke har hørt om PedPuls? Eller kjenner du noen som akkurat har startet sin reise i utdanningsverdenen og som kan dra nytte av et bredt, støttende nettverk?

Slik inviterer du kollegaer til PedPuls:

  1. Logg inn på din PedPuls-konto.
  2. Naviger til “Inviter kollegaer”-funksjonen i din profil eller i venstre sidemeny.
  3. Fyll inn navn og e-postadresse til de du vil invitere. Klikk “Send invitasjon”
  4. Oppdrag utført! Når dine kollegaer blir med, blir vårt nettverk sterkere, rikere og mer mangfoldig.

Det er en enkel handling, men med stor effekt. Tenk deg kraften i tusenvis av pedagoger, lærere og barnehageansatte som alle deler, lærer og vokser sammen.

Husk: Sammen bygger vi nettverket. Når flere blir med, forsterkes kraften i PedPuls. La oss sammen bygge et sterkere og mer dynamisk PedPuls! 🚀🍎📚

Relaterte Artikler

Hva er PedPuls?

PedPuls er en digital plattform dedikert til den norske utdanningssektoren, hvor ansatte i utdanningsektoren kan utveksle ideer og ressurser. Med fokus kun på undervisning, tilbyr PedPuls relevant innhold, fri for støy, støttet av algoritmer som fremmer kvalitet og relevans. Engasjer deg, del faglig innsikt og utvid ditt profesjonelle nettverk på PedPuls.

Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *